stain-logo ingen baggrund.png
IMG_0917.jpeg

Ny vin fra Beaujolais

Birkegaarden Vinimport
Velkommen

Birkegaarden Vinimport er en lille vinimport. Vi fokuserer på at finde de vine, du ikke møder i dit supermarked. Vi har en forkærlighed for elegante vine, som er dem man oftest finder i køligere klima. Derfor har vi forelsket os særligt i tyske vine, og vi kæmper for at udbrede kendskabet til de fantastiske dråber, vores naboer i syd formår at fremstille.

 

Birkegaarden Vinimport er drevet på passionens præmisser, og vi har ingen fysisk butik. Der er derfor ingen omkostninger til butikslokaler og der skal ikke udbetales løn. Derfor kan vi tilbyde vine af høj kvalitet til meget lave priser. Den lille avance der kommer ind, bruges på at finde nye gode vine rundt omkring i Europa og resten af verden. Der bliver derfor heller ikke skiltet med store tilbud og overraskende før-og-nu priser. Vinene sælges til en fast lav pris, dog med mulighed for en lille mængderabat.

Om os

En vinøs fortælling fra forstæderne

Birkegaarden Vinimport drives af Mads og Alexander, to barndomsvenner fra Værløse. Interessen for vin kom tidligt, og allerede i slutningen af folkeskolen droppede de gerne forstadens privatfester til fordel for deres egne improviserede vinsmagninger. Både smagen for og deres viden om vin udviklede sig løbende, også hjulpet på vej af kyndig vejledning og vinøs skoling hos Alexanders far, Michael, stifteren af den lokale vinklub (Værløse Vinvenner) og ejer af sit eget vinimportfirma, Winevac. Og vinen ville mere med Mads og Alexander end de havde forestillet sig. For da Michael i starten af 2019 flyttede til Tyskland, fik de to unge mænd mulighed for at tage roret i Winevac. Ud af det kom Birkegaarden Vinimport - det nuværende stadie i de to unge mænds venskabsmæssige og vinøse rejse, som alle hermed er inviteret med på!

Birkegården ligger i Værløse. Der har måske engang ligget en gård blandt en masse birketræer, men i dag er det altså et helt almindeligt forstadsparcelhuskvarter, som hedder Birkegården. I et af disse parcelhuse slog Alexander sin barndoms- og ungdomsfolder og Mads kom ofte på besøg til god grillmad og ikke mindst vin. Årene gik og husets garage, der gennem tiden havde været brugt til opbevaring både af biler, motorcykler og i enkelte tilfælde fungeret som øvelokale, blev omdannet til det officielle vinlager for Winevac's vinimport. Og med Michaels exit til Tyskland, ville skæbnen intet andet, end at Mads, som i mellemtiden både var blevet far og klar til at flytte tilbage til forstaden, flyttede ind i huset i Birkegården, og overtog derfor også garagen med plads til masser af vin. Birkegården er altså både Alexanders barndomshjem, udgangspunktet for Mads' og Alexanders vinøse dannelse, Mads' nuværende hjem, og ikke mindst det nuværende vinlagers fysiske placering.

 

Kontakt os

Din besked er sendt og vi svare hurtigst muligt

Handelsbetingelser


Køb og levering
Vine kan købes direkte i vores webshop, og du kan købe så få eller så mange flasker du vil ad gangen. Køber du 12 flasker eller derover, får du automatisk 10% rabat (rabatten vil blive tilbageført efter køb i vores webshop).

Du kan også skrive til os på rybner@birkegaardenvin.dk eller bendt@birkegaardenvin.dk. Så foreslår vi gerne nogle vine, sammensætter smagekasser, eller leverer vinen til din næste store fest. 

Købte vine kan afhentes efter aftale på vores adresse, Birkegården 79, 3500 Værløse. Derudover samarbejder vi med Vingalloppen, som kan levere direkte til din adresse. Det koster 200 kroner for op til 24 flasker (prisen stiger en smule derover).

Er der tale om en større ordre til eksempelvis bryllupper eller andre store fester kan der oftest lave en aftale om en samlet pris, som dækker 1) smagning i forbindelse med udvælgelse af vin 2) selve ordren og 3) levering. Som udgangspunkt vil al uåbnet vin kunne returneres, såfremt dette gøres umiddelbart efter arrangementet.

Vinsmagning
Vi tilbyder også vinsmagninger til firmaer, private vinklubber, fester m.m. Vi er begge ivrige entusiaster (Alexander med WSET level 3 certifikat) og elsker at fortælle om de vine, vi godt kan lide at drikke. Vinsmagningen kan designes så den passer til begivenheden og folks viden. Kontakt os for at lave en aftale.